Zoeken

OVER ONS

Sinds 1964 is GDF SUEZ E&P Nederland B.V. een van de toonaangevende operators op het Nederlandse deel van de Noordzee. Wij zoeken, ontdekken en ontwikkelen gas- en olievelden met als doel het produceren van deze grondstoffen. Wij zijn de meest actieve gasproducent op het Nederlands Continentaal Plat. Met platforms op meer dan 30 productielocaties leveren wij een vitaal deel van de energie voor Nederlands gebruik en dat van verscheidene andere landen.

GDF SUEZ E&P Nederland B.V. heeft momenteel 29 winningsvergunningen en 12 opsporingsvergunningen. De toegewijde en gekwalificeerde medewerkers maken gebruik van geavanceerde technologie, waarbij de focus te allen tijde ligt op het op de meest veilige manier van werken dat mogelijk is; met oog voor mens en milieu.

GDF SUEZ E&P Nederland B.V. is tevens operator van twee gaspijpleiding transportsystemen: NOGAT B.V. en Noordgastransport B.V.

Wij zijn onderdeel van de GDF SUEZ Groep. De GDF SUEZ Groep is één van de grootste energieondernemingen ter wereld. GDF SUEZ is actief in meer dan 70 landen, heeft wereldwijd ruim 147.200 medewerkers in dienst en de inkomsten in 2013 bedroegen 81,3 miljard euro. De activiteiten binnen de Groep zijn verdeeld in vijf deelgebieden. Wij maken deel uit van de bedrijfstak: Global Gas en LNG. Hierbinnen zijn de opsporings- en winningsactiviteiten in onder andere Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Algerije en Egypte ondergebracht. 

 

0:00 / 0:00